Konsulter

Daniel Georgssons har startat företaget och är konsult med års erfarenhet. Många år som konsult har gett många kontakter till andra erfarna konsulter och därför finns det ett nätverk av erfarna konsulter som kan komplettera med sin spetskompetens i konsulttjänster vi tar via georgssons konsult.

Daniel Georgsson

Erfarenhet, bredd och djup skapar värde

Daniel Georgsson har års erfarenhet av IT och systemutveckling. Bred och djup kunskap om teknisk ledning, agila metoder, kravanalys, arkitektur och systemutveckling. Uppskattad och resultatinriktad workshopledare. Engagemang och analytisk förmåga sätter fokus på det som ger värde.

Situationsanpassad kommunikation

Daniel gillar resultat och vill att det som produceras ska vara användbart. Han är positiv, noggrann och uttrycker sig väl i tal och skrift. Daniel situationsanpassar efter mottagare och skiljer på detaljnivå för kommunikation i strategiska, taktiska och operativa sammanhang.

Klokare tillsammans

Teamet är tillsammans klokare än varje individ. Det som är viktigt och bråttom först i dialog mellan teamet, produktägare och användare. L2A2L - Learn To Ask To Learn är ledord sedan tidigt i karriären och uppmuntrar till lärande mellan konsulter och anställda.

Analys i alla former

Daniel Georgsson är konsult med års erfarenhet av analys i olika former. Vid systemutveckling är analys Daniels starka sida och på fritiden har analys varit en gemensam nämnare i flera intressen. De senaste tio åren har intresset för analys kopplat till börsen och småbolag varit ett stort intresse.

Daniel Georgsson

Telefonnummer:

Daniel Georgsson 076-628 48 88

Konsultprofil / CV:

Daniel Georgsson visa som pdf

Linked In

Daniel Georgsson visa profil på Linked In

ANNONS